Brothers Maçı İlk Yarıdan Kazandı!

Gecenin ilk maçında Brothers ile Bursa Efsane Sk takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Brothers takımının 2 1 lik üstünlüğü ile geçilirken 2. yarıda skor değişmedi ve Brothers takımı 3 puanın sahibi oldu.
Kazanma Faktörleri :
Brothers takımı rakibe göre daha tecrübeli olmalarının ve daha oturmuş bir kadroları olmalarının karşılığını galibiyetle alırken iyi bir futbol oynayıp çok da aradıkları pozisyonları bulamamalarına rağmen sahadan galibiyetle ayrılmayı başardılar. Aslında orta alanda iyi pas yapıp özellikle Furkan Ekici’nin topu ayağında iyi tutmasıyla rakip sahaya iyi geçmelerine rağmen 3. bölgede çok etkili olamadılar, rakip kaleye yeteri kadar etkili şut gönderemediler. Savunmada dirençli bir görüntü sergileyen ekip kaleci Kenan’ın da başarılı performansıyla ayakta dururken Muhammed’in attığı 2 golle 3 puanı ceplerine koydular.
Kaybetme Faktörleri :
Bursa Efsane Sk takımı kadro denemelerini bu maçta da sürdürürken golcüsü Emirhan’ın yokluğunda bir diğer Emirhan’la hücum yollarında gol aradılar. Genel anlamda iyi bir maç çıkaran ekipte tek eksik uyum eksikliği olurken kadro anlamında da olumlu sinyaller verdiler, etkili ataklar yaptılar, orta alanda Özgür’le, ileri uçta Emirhan’la sürekli gol aradılar fakat son vuruşlarda çok şanssızdılar. Açıkcası performans anlamında tatmin etseler de tek eksik gol olurken savunmada da iyi mücadele edip rakibe çok da pozisyon vermediler, Hakan bu bölgede takımını iyi yönlendirirken Doğan ve Burak savunmanın kanatlarında çalışkan bir görüntü sergilediler.
Maçın Adamı : Muhammed
Maçın Gümüş Adamı : Ekici
Maçın Kalecisi : Kenan
Maçın Defansı : Berat
Maçın Orta Sahası : Ekici
Maçın Forveti : Muhammed
Maçın Golü : Muhammed
Maçın Centilmeni : Doğan