1 er Puan 1 er Golle Paylaşıldı!

Gecenin ilk maçında Malikhane Fc ile Geçit United takımları karşı karşıya gelirken baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısı 0 0 lık skorla sona ererken maç da karşılıklı 1 er golle 1 1 lik eşitlikle sona erdi ve takımlar puanları paylaştı.
Malikhane takımı maça daha istekli başlayan taraf olurken ilk bölümlerde özellikle sol kanattan etkili ataklar yapmasına rağmen rakip kaleciyi zorlayacak çok da pozisyon bulamadı. Uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklamalarına karşın çerçeveyi bulmakta zorlanan ekip kanatlardan orta yaparak pozisyon bulmaya çalışsalar da rakip takımın yüksek boy ortalamasından dolayı pozisyon bulmakta zorlandılar. 2. yarıda yenik duruma düşen ekip çok net pozisyonları cömertçe harcarken maçın kırılma anları bu bölümdü ve kaçırılan net pozisyonlar maçın sonucuna doğrudan etki yaptı. Rakip son bölümlerde galibiyet için bastırınca savunmada büyük boşluklar verince bunları iyi değerlendirip 2 ye 1, 3 e 1 pozisyonlar yakalamalarına rağmen kale ağzında net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip sahadan 1 puanla ayrıldı. Seymen sol kanadı çok etkili kullanırken attığı jeneriklik golle geceye damgasını vuran isim oldu.
Geçit United takımı bu zorlu maçtan da 1 puan çıkarmasını bilirken yenilmezliğini 10 maça çıkardı ve önemli bir istikrar yakaladı diyebiliriz. Maçın başlarında kendi sahasından çıkmakta zorlanan ekip ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlanırken 2. yarıda daha atak bir oyun sergilediler ve buldukları pozisyonlardan gol çıkarmasını da başardılar. Son bölümde yedikleri golle skora denge geldikten sonra daha kalabalık atak yapmaya başlayan ekip savunmasında büyük boşluklar verirken şans yanlarındaydı ve sahadan 1 puanla ayrıldılar ki verdikleri pozisyonlar sonucu sahadan farklı bir skorla mağlup da ayrılabilirlerdi. Genel anlamda çalışkan bir görüntü sergileyen ekip takım halinde iyi mücadele ederken play off öncesi hazır görüntüsü verirken Kaptan Ahmet takımın tek golüne imza atan isim oldu, Fırat kurtarışlarıyla kalesinde yine güven verdi.
Maçın Adamı : Seymen
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi : Fırat
Maçın Defansı : Seymen
Maçın Orta Sahası : Celal
Maçın Forveti : Ahmet
Maçın Golü : Seymen
Maçın Centilmeni : Celal